Вп'яте Львів збере понад 400 геймерів та розробників ігор з України, Білорусі, Румунії на «GameDev Conference»

30 січня в стінах Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а) Львів зустріне понад 40 спікерів з України, Білорусі, Румунії на конференції «GameDev Conference». Серед них представники компаній «Ubisoft, Wargaming», «Gameloft, Playtika», «N-iX», «iLogos», «Nika Entertainment» та інші. Про це повідомила прес-служба ЛМР

За тиждень до події, а саме 23-24 січня, відбудеться ігровий хакатон «GameJamJar». Це нагода як для професіоналів, так і для початківців поринути у світ розробки ігор і за 24 години створити власну гру.

На самій події відбудеться фінальний тур конкурсу ігор «Yodo Game Award», у якому визначать переможців 2015 року в номінаціях: «Best Game», «Best Indie Game», «Best Mobile Game», «Best Visual Art», «Best Game Design», «Best Tech Solution» та «Best Idea».

Сьогодні, 15 січня, завершується голосування за фіналістів. Зареєструвалося 32 розроблені ігри, які змагатимуться за квитки на іноземні гейм-конференції.

Окрім доповідей, організатори пропонують кожному відвідувачу прослухати доповідь на цікаву для себе тему, адже 5 потоків конференції: «GameDev Business», «GameDev Tech», «GameDev Art», «GameDev Indie», «GameDev Evolution» - охоплять різні аспекти розробки ігор: від геймдизайну, програмування, арту до паблішингу, просування та історій успіху.

На відвідувачів також чекає насичена розважальна програма з іграми й конкурсами, а після офіційної частини організатори запрошують на неформальне afterparty.

Довідка

Хакатон — захід, під час якого різні спеціалісти в галузі розробки програмного забезпечення інтенсивно і згуртовано разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми, або створенням нового додатку чи сервісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: