Близько 4 млн грн митних платежів щодня втрачала Львівщина від перекриття траси до Рави-Руської

За підрахунками фінансистів, Львівська митниця недоотримала близько чотирьох мільйонів гривень митних платежів за кожен день перекриття шахтарями дороги "Львів-Рава-Руська". У зв'язку із блокуванням траси до міжнародного автомобільного пункту пропуску "Рава-Руська", підприємці перетинали кордон з Польщею через інші митні переходи, а відтак розмитнювали свої товари на території сусідньої області.

Про це розповів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, коментуючи кількаденну акцію протесту львівських шахтарів на трасі "Львів-Рава-Руська", пише прес-служба ЛОДА.

"Через перекриття дороги до Рави-Руської суб’єкти господарювання, котрі транспортували свої вантажі "варшавського" напрямку, шукали інші пункти пропуску через державний кордон. Відповідно Львівщина щоденно недоотримувала близько 4 мільйонів митних платежів, - зазначив Ростислав Замлинський. - А половину цих коштів, відповідно до експерименту з перевиконання платежів на митниці, ми могли б скерувати на ремонт доріг у Львівській області".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: