Львівська облрада збереться на сесію 26 січня

На засіданні президії депутати розглянули пропозиції до порядку денного  II пленарного засідання II позачергової сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 26 січня 2016року. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба облради.

Зокрема, це три питання, розгляд яких перенесений з I пленарного засідання, а саме: Про затвердження Регламенту Львівської обласної ради VII скликання, Про звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо припинення політичних репресій та звільнення політв'язнів, Про звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Також президія розглянула питання, які запропоновані до розгляду постійними комісіями, загалом їх стало 34.

Серед них звіти директорів комунальних підприємств Львівської обласної ради "Телекомпанія "Львів-ТБ" та "Обласна контора прокату кінофільмів", звіт робочої групи з вивчення ситуації, яка склалася у сфері  автоперевезень у Львівській області, затвердження Положення про порядок проведення конкурсу та призначення керівників закладів, заслуховування інформації щодо ситуації, яка склалася на державному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького", затвердження Програми відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів у Львівській області, запровадження механізмів громадського контролю за використанням  та відтворенням лісових ресурсів області, затвердження Положення про порядок надання гірничих відводів на території Львівської області, а також низка питань про погодження отримання спеціальних дозволів  та майнові питання.

Окрім того, на сесії планується прийняти декілька звернень, а саме: Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду та ухвалення законопроекту № 1170 "Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні" та деяких інших законів України щодо впорядкування виплат жертв політичних репресій" та до керівництва держави, щодо ситуації, яка склалася з виплатою зарплати у вугільній галузі на Львівщині.

Під час обговорення члени президій підтримали пропозицію Михайла Дзюдзя винести на розгляд сесії слухання інформації правоохоронних органів щодо розслідування злочинів, скоєних правоохоронцями під час Революції Гідності.

Prezydija 1

На завершення засідання голова обласної ради Олександр Ганущин поінформував членів президії, що ще сьогодні планує звернутися з листом до керівництва держави щодо ситуації, яка склалася з виплатою зарплати у вугільній галузі на Львівщині.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: