У Львові відбудуться благодійні змагання з міні футболу «Турнір Надії»

30 січня 2016 року у місті Львові проводитиметься благодійний “Турнір Надії” з міні футболу. Організаторами заходу є Львівська обласна організація ФСТ “Динамо” України, волонтерська спільнота “Hand Made по-львівськи”, Говдриш Андрій, Козак Михайло, Грицунь Ігор, Горак Роман, Лісковський Тарас. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Метою турніру є збір коштів, які будуть розподілені на три рівних частини та перераховані дільничним інспекторам для лікування і реабілітації, які постраждали в наслідок терористичних дій в м. Львові – Андрухів Надія Михайлівна та Личак Роман Володимирович, а також на благодійні потреби для “Hand Made по-львівськи” – закупівля матеріалів та фурнітури для виготовлення військового спорядження, маскувальних засобів, виготовлення сух.пайків тощо.

Для участі в турнірі запрошуються усі охочі без обмежень віку. Склад команд 8-10 осіб в одній команді. Умови участі за тел. +380677591301 – Тарас та +380677827535 – Світлана. Кошти можуть переказати усі охочі. Волонтерський рахунок: 4149 4978 2118 0769 (Приват Банк).

Нагадаємо, що 14 липня 2015 року близько 9:00 біля дверей дільничного пункту по вулиці Плуговій пролунав вибух. Він стався тоді, коли дільничний Шевченківського райвідділу міліції – Личак Роман відчиняв двері. Чоловік-міліціонер отримав серйозні травми: знівечений осколками від вибуху гранати. Один із осколків застряг в склоподібному тілі ока. Лікарі готуються до складної операції, щоб врятувати його зір.

Пізніше близько 10:00 стався вибух біля дверей опорного пункту міліції по вулиці Юрія Липи, внаслідок чого постраждала 31-річна жінка-міліціонер – Андрухів Надія. У результаті 31-річна жінка, назавжди залишилася інвалідом. Їй відірвало ліву ступню, хірургам довелося ампутувати ногу по коліно. Лікарям також довелося видалити їй нирку, частину кишечника і селезінку, які були пошкоджені осколками.

“Hand Made по-львівськи”- це волонтерська спільнота, що утворилася у вересні 2014 року з метою допомоги бійцям в зоні АТО. Волонтери цієї спільноти власноруч виготовляють маскувальні сітки для накриття військової техніки, маскувальні накидки для снайперів, шиють балаклави, білизну, маск-халати, дощовики, рукавиці, військову форму, розгрузки та ін., готують “сухі” борщі, супи та каші, печуть смаколики, роблять пічки-буржуйки, польові душі та багато іншого. До цього волонтерського руху долучені школи, інститути, підприємства, училища, ательє, церкви. Велика кількість людей займається пошиттям чи виготовленням іншої продукції в себе вдома. Частина волонтерів “Hand Made по-львівськи” займається виготовленням сувенірної продукції, яку продають на щонедільних ярмарках з 13:00 до 18:00 біля памятника Королю Данилу. Жінки печуть солодощі, чоловіки частують львів’ян та гостей міста їжею з казана. Більшість координаторів спільноти можна зустріти на таких волонтерських збірках кожної неділі, вони нададуть всю інформацію, пов’язану з діяльністю групи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: