УНП закликає знайти для Центру забезпечення військових належне приміщення

Центр забезпечення військових, який знаходиться на вул. Шота Руставелі у Львові, повинен перебувати у належно пристосованих для складів приміщеннях. На сьогодні Українській народній партії, яка повернула у власність свій офіс по вул. Шота Руставелі 24 у Львові, досі не надали доступу до приміщення, а в спадок залишають значну суму боргів. Судова тяганина з НРУ, що незаконно набув права власності на приміщення іншої партії, тривала понад два роки.

Голова ЛОО УНП, Ольга Давид, звернулася до політиків і депутатів всіх рівнів, які свого часу висвітлювали в цьому приміщенні свою діяльність, з вимогою терміново переселити склад Центру забезпечення військових у відповідне приміщення. «Те, у якому стані сьогодні це приміщення, наводить на думку, що волонтерів просто покинули. Будь-який пожежник підтвердить, що складські приміщення не можуть розташовуватися в житлових будинках, на другому поверсі, та ще й у кімнатах з пічним опаленням. Впритул до підвісних стель і ламп розжарювання виставлені рулони туалетного паперу, звалено гамузом на підлозі речі. Якою б не була важливою волонтерська справа, потрібно також поважати безпеку мешканців будинку і законні права та інтереси власників майна» - каже Ольга Давид.

«Шановні панове Олександр Ганущин – голово Львівської обласної ради (БПП), Валерій Веремчук – депутат Львівської міської ради («Народний контроль»), народні депутати України (БПП) Дмитро Добродомов, Ярослав Дубневич, Андрій Корнат – голова ЛКО НРУ, екс-заступник голови ЛОДА, і усі, хто знав про те, що волонтерський центр поселяють у спірне приміщення, проводили тут прес-конференції, маніпулювали інформацією про діяльність Центру у судових справах, тощо! Будьте добрі, застосуйте свої владні повноваження та фінансові можливості, і терміново знайдіть для волонтерів належне складське приміщення, у якому діяльність Центру не загрожуватиме безпеці і приватній власності львів’ян. Підтримайте волонтерку п. Ірину Яремко, члена НРУ, яка була кандидатом у депутати обласної ради від НРУ і, безперечно, зробила немалий внесок для перемоги РУХу, (а отже - формування більшості в ЛОР) на виборах до обласної ради.

Було б, мабуть, справедливо, якби волонтерка – рухівка мала пристойні умови для роботи в просторому і теплому приміщенні ЛКО НРУ на вул. Коперника, 11, яким, кажуть, зараз користується член партії «Народний контроль», екс-рухівець Валерій Веремчук, або у одному із восьми інших приміщень, які були приватизовані НРУ у 2004 році з комунального майна Львова» - звертається Ольга Давид.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: