Яворівське лісогосподарство незаконно зрізало 191 сосну

У Яворівському районі на Львівщині незаконно зрізали 191 сосну. Недбалість працівників лісогосподарського підприємства завдала збитків на 650 тисяч гривень, повідомляє Дивись.Інфо.

За інформацією управління захисту економіки у Львівській області, працівники лісогосподарського підприємства у Яворівському районі вирубали дерева на території, яка фактично належали іншому лісогосподарству.

Лісничому, який відвів під вирубку 191 сосну, і ліснику, який здійснив заготівлю деревини, внаслідок чого було завдано збитків на суму майже 650 тисяч гривень, повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штраф на суму від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, нещодавно обласне управління лісового господарства заявило, що на його сайті та сайтах державних лісогосподарських підприємств оприлюднюватимуть інформацію про усі вирубки в лісових масивах. Там мають вказувати орієнтовні календарні плани вирубки лісу та усі дозволи на їх проведення на кожній окремій ділянці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: