Синютка зустрівся із родинами Героїв Небесної Сотні

У середу, 20 січня, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбулась зустріч родин Героїв Небесної Сотні із очільником області Олегом Синюткою. Під час зустрічі йшлося про болючі проблеми, які турбують сім’ї загиблих на Майдані, а саме про гідне вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та соціальне забезпечення їх родин.

Присутні на зустрічі обговорили питання встановлення у Львові пам’ятника Героям Небесної Сотні, зокрема місце його розташування. Також говорили про перейменування вулиць на честь загиблих та створення у Львові музею, присвяченому Героям, пише прес-служба ЛОДА.

"Ми врахуємо усі побажання родин щодо локації майбутнього монумента Героям, а вже найближчим часом визначимо місце, де постане пам’ятник, - зазначив очільник області.

Щодо соціального забезпечення, то Олег Синютка поінформував присутніх про те, що компенсація за комунальні послуги здійснюватиметься за кошти обласного бюджету. Окрім того, керівник області доручив відповідним структурним підрозділам забезпечити безкоштовне харчування у школах дітей загиблих Героїв.

Наступна зустріч влади із родинами Героїв Небесної сотні відбудеться 31 березня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: