Лідери учнівського самоврядування пройшли коротке стажування у владі Дрогобича

В рамках соціального проекту “Стажування”, який реалізується під егідою відділу освіти райдержадміністрації, сьогодні районні органи влади відвідали лідери учнівського самоврядування району. Цей візит був заздалегідь спланований спільно керівництвом району та учнівськими президентами. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДРДА.

Мета проекту — знайомство старшокласників з роботою органів місцевої влади, сприяння у самореалізації молоді, в розвитку її творчого потенціалу.

Розпочалося стажування школярів із зустрічі з керівництвом району. Про діяльність райдержадміністрації та районної ради юнакам і дівчатам розповіли голова районної ради Михайло Сікора та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Шутко. Вони побажали молодим людям успішної реалізації їхньої ініціативи, яка не лише допоможе їм довідатися про роботу органів влади, а й у майбутньому знайти себе у якійсь із ділянок роботи у виконавчих органах влади та місцевому самоврядуванні.

Згодом школярі розділилися на групи відповідно до того, які напрямки роботи їх найбільше цікавлять, та продовжили стажування безпосередньо у відділах районної ради та структурних підрозділах райдержадміністрації. Керівники і працівники управлінь та відділів розповіли про основні завдання та особливості роботи їхніх служб. Хлопці та дівчата мали змогу поставити державним службовцям запитання та отримати кваліфіковані відповіді. На завершення відбулася заключна зустріч, де були зроблені підсумки стажування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: