ЛКП "Агенція із підготовки подій" проведе публічний звіт діяльності за рік

3 лютого (середа) о 18.00 год в Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а) відбудеться публічний звіт Львівського комунального підприємства «Агенція із підготовки подій» (Lviv Convention Bureau), повідомляє Дивись.Інфо.

Зустріч складатиметься з трьох інформаційних блоків:

  • Звіт про результати діяльності Lviv Convention Bureau за 2015 рік.
  • План діяльності Lviv Convention Bureau на 2016 рік.
  • Презентація оновленої версії Lviv Meeting Planers' Guide 2016.

Під час зустрічі буде презентовано статистику національних та міжнародних конференцій, що відбувалися у Львові протягом 2015 року, висвітлено діяльність та місію Почесних Амбасадорів Львова, анонсовано національні та міжнародні виставки ділової гостинності, на яких буде представлено Львів цього року. Частину зустрічі буде присвячено обговоренню концепції конгрес-центру та плану реалізації проекту.

«Lviv Convention Bureau є в структурі Львівської міської ради, тому ми вважаємо, що наша діяльність та звітність повинна бути максимально прозорою та відкритою для громадськості. Окрім того, річний звіт - це гарна нагода, щоб зібратись у ширшому колі професіоналів, обговорити, запропонувати, почути, долучитись до розвитку напрямку ділової гостинності Львова», - розповіла Ліна Остапчук, директор Lviv Convention Bureau.

Охочих відвідати подію просимо зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/1JW33mT. Подія у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/events/206366823042117/.

Довідка

ЛКП «Агенція з підготовки подій» (Lviv Convention Bureau) є підрозділом Львівської міської ради, метою якого є розвиток конференц-індустрії міста та супровід організаторів у проведенні конференцій у Львові.

Більше про діяльність можна переглянути на сайті http://lvivconvention.com.ua/ та у мережі Facebook https://www.facebook.com/conventionbureaulviv/?ref=hl

Контактна особа: Наворенська Ярина, 254-60-30, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: