У Волинській ОДА – новий начальник управління екології

Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА очолив Дмитро Новохатський. Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА, інформує Дивись.Інфо
Новохатський очолив управління відповідно до розпорядження голови ОДА від 25 січня. Новопризначеного посадовця представив губернатор Володимир Гунчик.

Гунчик сподівається, що новому керівнику вдасться не лише активізувати діяльність управління, але й налагодити хороші робочі стосунки з дотичними профільними структурами. Відтак, заплановано, що вже на початку наступного тижня відбудеться робоча нарада за участі згаданих керівників, де й обговорять алгоритм подальшої співпраці.

Довідка:

Дмитро Новохатський народився 3 грудня 1980 року в Алчевську Луганської області. У 2005 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого (Харків) за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста, у 2010 році – Національну академію прокуратури (Київ) та здобув кваліфікацію магістра права.

Із 2003 по 2006 роки працював юрисконсультом, завідуючим відділом ТзОВ «Вітязь» в Алчевську. Із 2006 по 2014 роки – помічником прокурора, прокурором відділу, заступником прокурора Топаснянського району Луганської області. З січня по травень 2015 року – заступником прокурора центрального району у Миколаєві, у травні 2015 року – начальником відділу прокуратури Волинської області. З травня 2015 року по даний час тимчасово не працював.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: