Львівську митницю проінспектують європейські експерти

25 січня в адміністративному приміщенні Львівської митниці ДФС відбулась зустріч її керівництва з членами делегації експертів «Twinning», пише Дивись.Інфо.

Начальник митниці Левко Прокіпчук проінформував про основні завдання митниці, презентував програму розвитку та модернізації «Привітний та безпечний кордон», ознайомив з роботою локального моніторингового центру.

Упродовж цього тижня експерти Європейського Союзу, серед яких представники Німеччини, Польщі та Литви, в рамках проекту «Підтримка Державної фіскальної служби України у розвитку елементів управління кордонів у митній справі» відвідають деякі пункти пропуску Львівщини. Особливу увагу приділятимуть питанням міжвідомчої співпраці між контрольними службами на кордоні та спільного контролю у пункті пропуску «Грушів – Будомеж». Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Зокрема, експерти працюватимуть над переглядом і впорядкуванням нинішніх робочих процесів і принципів співробітництва між відповідними установами у сфері обробки і модернізації пунктів перетину кордону. Також буде приділено увагу покращанню процедури обміну інформацією, яка спільно використовуватиметься для більш ефективного контролю та спрощення торгівлі.

У програмі роботи делегації також перевірка процедури і технології митного контролю, розробка рекомендацій щодо впровадження процедур для спрощеного контролю окремих категорій транспортних засобів та вантажів тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: