Радіовежу поблизу Собору св. Юра у Львові почнуть демонтовувати в лютому

Радіовежу біля Собору св. Юра у Львові демонтують до літа. Почнуть розбирати вежу вже в лютому. Про це йшлося під час зустрічі міського голови Львова Андрія Садового з гендиректором Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (РРТ) Володимиром Іщуком.

Після демонтажу вежу перенесуть на територію об’єкта Концерну РРТ в м. Добромиль (гора Радич) Старосамбірського району Львівської області, передає прес-служба Львівської міськради, пише Дивись.Інфо.

Роботи з демонтажу радіовежі планують завершити до червня.

«Торік всією громадою міста ми відкривали пам’ятник Митрополиту Андрею Шептицькому. Важливо, щоб проект реконструкції цієї території був завершений, щоб ця територія розвивалась, щоб люди могли користуватись громадським простором і ландшафт навколо пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому відповідав величі його постаті», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

У Концерні РРТ повідомили, що вже визначено підрядника щодо демонтажу радіовежі на вул. Листопадового Чину, 28. Зараз підрядна організація проводить підготовчі роботи.

Додамо, що в листопаді 2015 року повідомлялося, що Концерн РРТ уклав угоду на розбирання радіовежі у Львові з ТОВ Торгово-технічна компанія «Уніко», вартість угоди становить 739 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: