Суд зобов’язав завод в Бориславі утримувати бомбосховище

Прокуратурою області у суді забезпечено прийняття на зберігання та утримання споруди цивільного захисту населення в Бориславі.Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області, інформує Дивись.Інфо.

Органами прокуратури Львівської області у ході перевірок ретельно вивчаються факти порушення законодавства щодо збереження споруд цивільного захисту населення та вживаються заходи прокурорського реагування з метою їх усунення і захисту інтересів держави.

Так, за наполяганням прокуратури Львівської області,  постановою Львівського апеляційного господарського суду залишено без змін рішення господарського суду Львівської області від 18.11.2015 р., яким задоволено позов прокурора міста Борислава до ПАТ «Боиславський завод «Рема» у справі зберігання захисної споруди цивільного захисту – сховища у м. Борислав, що розташоване на території зазначеного підприємства.

Судами підтримано позицію прокурора та зобов'язано товариство укласти із Фондом державного майна України по Львівській області договір про безоплатне зберігання вказаного об'єкта, розрахованого на 600 осіб.

Таким чином, прокуратурою забезпечено прийняття на зберігання та утримання захисної споруди у постійній готовності для використання за призначенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: