У Львові незабаром відбудеться III Міжнародна виставка «Вища освіта-2016»

 1-2 квітня у місті Львові відбудеться III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016» вищих навчальних закладів України та Європи. Це перша спеціалізована виставка навчальних закладів на теренах Західної України, яку організовує Міжнародний освітній центр, за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати. Місце проведення виставки: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17, повідомляє Дивись.Інфо.

У програмі освітньої виставки заплановані презентації українських та закордонних навчальних закладів, програми обміну студентами та учнями, молодіжних програм, проведення семінарів та круглих столів з питань міжнародного співробітництва, програми обміну досвідом у галузі освіти.

Представники вищих навчальних закладів матимуть можливість розповісти абітурієнтам та їхнім батькам про переваги навчання у тому чи іншому навчальному закладі, допоможуть визначитись з майбутнім фахом, а також консультуватимуть про перспективи подальшого працевлаштування.

Реєстрація на III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016» вже розпочалась.

Додаткова інформація на сайті: http://educenter.com.ua/ua/ або за тел. (032) 245-52-12 (Міжнародний освітній центр), E-mail: [email protected] та [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: