У Львові суд узаконив скандальне будівництво на вул Снопківській

Залізничний районний суд м. Львова визнав право власності та ввів в експлуатацію самочинно збудований багатоквартирний житловий будинок на вулиці Снопківській, 18. Про це сказала заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак під час апаратної наради у понеділок, 25 січня, інформує прес-служба ЛОДА, повідомляє Дивись.Інфо.

«Верхом цинізму є той факт, що Залізничний районний суд фактично узаконив багатоповерхівку у той час, коли в іншому суді розглядають справу про незаконність цього будівництва, – зазначила Ірина Гримак. – Справа в тому, що Департамент Держархбудінспекції у Львівській області подав позовну заяву до Львівського апеляційного адміністративного суду про знесення багатоквартирного будинку на Снопківській. До речі, виконавчі органи влади Залізничний суд навіть не залучив до судового спору».

Варто зазначити, що даний об’єкт збудований без жодних дозвільних документів від органів місцевого самоврядування. Також немає проектної документації та дозволів на виконання будівельних робіт. А це, своєю чергою, порушує усі державні будівельні норми та інсоляцію прилеглих будинків.

Окрім того, багатоповерхівка із прибудовами виходить за межі земельної ділянки, яку свого часу надали для обслуговування індивідуального житлового будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: