Львів перетворився на генделик. Активісти незадоволені роботою ЛМР

Сьогодні, 27 січня, відбулось відкрите засідання робочої групи Громадської ради при Львівській міській раді, повідомляє Дивись.Інфо.

За словами голови робочої групи Громадської ради Рустама Курбанова, Львів одне з небагатьох міст в Україні, де немає громадського контролю при органах місцевого самоврядування, а проблем у місті дуже багато.

«Вибори, які відбулися восени, продемонстрували, що близько 20 відсотків  від 500 тисяч львів’ян, які мають право голосу, підтримали теперішнього голову. У нас немає сумніву щодо легальності, але є сумніви щодо легітимності. Львів перетворився на генделик, на якому заробляє невелика кількість чиновників міськради, наближених до міського голови. Натомість львів’янам у Львові жити некомфортно», - сказав Рустам Курбанов.

Член робочої групи Роман Салабай додав, що міська влада хоче приховати екологічне лихо в Брюховичах аби чиновники не втратили свої прибуток

«Нещодавно на Грибовицькому сміттєзвалищі відбувся витік кислих гудронів. Це є другий клас небезпеки після переробки радіоактивних речовин. Забруднена річка Малахівка, яка є притокою Західного Бугу, що впадає у Віслу, а та – в Балтійське море. Якщо Європа зараз проведе аналіз і дізнається, що стався такий витік, то це потягне серйозні наслідки з нашою євроінтеграцією. Місто замовчує щоби це не вплинуло на притік туристів, а міські чиновники не втратили свої прибутки» , - сказав Роман Салабай.

Демобілізований боєць 24 бригади Олег Дудок розповів, що і учасники АТО незадоволені роботою міського голови Андрія Садового.

«На даний час він рахує учасників АТО за квартирною чергою та за хрестами на Личакові. Він заявив, що є всього 44 загиблих, і  тільки у Львові чомусь проблема з землею для учасників АТО. На нашого мера не діють закони України. Він сам себе називає президентом Львова і створює свої закони», - сказав Олег Дудок.

Рустам Курбанов додав, що група «Приват» до підготовки «Євробаскет», який не відбувся, отримала ділянку в розмірі 10 чи 12 га в районі вулиць Кульпарківська- Ряшівська, тому й виникає питання, а кули ж поділася земля

Відео ініціативної групи зі створення Громради при Львівській міськраді дивіться на каналі Львівського прес-клубу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: