У Львові професійні графіті-художники розфарбують стіни дитячої лікарні на Орлика

Професійні графіті-майстри та молодь розфарбують стіни Львівської міської дитячої клінічної лікарні на Пилипа Орлика. Про це у Фейсбуці повідомляє спільнота Розфарбуй лікарню.

У такий спосіб художники з Kickit Art Studio спільно з активними підлітками вирішили долучитися до благодійної ініціативи Розфарбуй лікарню.

Наразі активісти закуповують усі матеріали, оскільки мають намір організувати справжній фестиваль вуличного мистецтва.

Уже узгоджено бачення й основні оргмоменти із урологічним відділенням дитячої лікарні на Пилипа Орлика. Відтак на одній території творитимуть і професійні графіті-майстри, і молодь Львова.

На одній території творитимуть і професійні рейтери («графітщики»), і підлітки та молодь Львова. «Цей процес відбуватиметься на вулиці під відкритим небом. Художники розмальовуватимуть ОСБ-плити (орієнтованостружкова плита, – ред.) професійними фарбами та балончиками для графіті. А вже пізніше «полотна» будуть монтуватися до стін лікарні. Таке рішення забезпечить тривале життя шедеврам, оскільки навіть після проведення у лікарні ремонту, їх можна буде повторно прикріпити до стін», – повідомляють організатори.

https://www.facebook.com/rozfarbuy.likarnyu/posts/491238581083675

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: