У Львові зупинили автомобіль з наркотиками

На вул. Коломийській у Львові близько п’ятої ранку патрульні зупинили автомобіль Ford Focus через несправну праву фару. Під час спілкування патрульна упізнала водія автівки. Його автомобіль місяць тому евакуювали на арештмайданчик, у водія взагалі не було документів на керування транспортним засобом і була підозра на вживання ним наркотиків. Про це 27 січня повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

«У спілкуванні з поліцейськими чоловік був помітно схвильований. Поліцейські запідозрили, що водій та пасажир щось приховують. На місце викликали слідчо-оперативну групу, залучили понятих і під час оперативних дій виявили 10 пакетів з речовиною рослинного походження, схожих на наркотичні засоби, півлітрову банку з аналогічним вмістом та 35 тисяч гривень», – повідомили в поліції.

На водія винесли постанову за відсутність документів на керування транспортним засобом. І водій, і пасажир раніше судимі за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: