У затриманого на хабарі інженера Личаківського цвинтаря вилучили $8,5 тис

26 січня у Львові під час отримання хабара затримали головного інженера Личаківського цвинтаря. Окрім $300, із заявою на вимагання яких до правоохоронців звернулася львів’янка, у 41-річного посадовця у кишенях знайшли ще майже $8,5 тис. Сьогодні ж, 27 січня, у департаменті захисту економіки Національної поліції України повідомили, що затримали корупціонера на території кладовища.

До правоохоронців звернулась львів'янка, яка повідомила, що у зв'язку з перебуванням дочки померлої сусідки за кордоном, процедурою поховання жінки займається вона. Однак головний інженер кладовища за дозвіл на поховання вимагає у неї 300 американських доларів.

Слідчі затримали правопорушника у приміщенні охорони кладовища і вилучили обумовлені наперед й отримані 300 доларів США, отриманих від львів'янки за поховання сусідки на території цвинтаря.

Однак під час особистого огляду у кишенях посадовця також виявили та вилучили готівкою ще $7,9 тис. та 13 тис. грн.

Посадовцю загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Вирішується питання про затримання головного інженера за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: