Активісти пікетували Сихівську РА із-за бездіяльності правоохоронних органів

Сьогодні, 28.01.2016 р. ГО «Свідомі-Львів» та інші громадські активісти провели мирну  демонстрацію під назвою «ні бездіяльності органів місцевої влади та правоохоронних органів» перед будівлею Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, Сихівської районної адміністрацією, Прокуратури Сихівського району м. Львова, які розташовані за адресою: м. Львів, проспект Червоної Калини, 66.

Нагадаємо, що в травні 2015 року відкрито кримінальне провадження щодо безперешкодного, безкарного захоплення підприємцем земель комунальної власності по вул. Хуторівка де здійснено самовільне будівництво авто мийки.

До рішучих дій громадян змусила байдужість, бездіяльність працівників міліції/поліції, які від моменту відкриття кримінального провадження до сьогоднішнього дня провели лише кілька слідчих дій (допитано потерпілих та через три місяці після відкриття провадження проведено заміри захопленої комунальної землі), на клопотання потерпілих осіб про вчинення слідчих дій правоохоронці не реагували, на звернення про стан ходу слідства відповідей не надавали. А тому люди вирішили висловити «подяку» службовцям за бездіяльність.

До небайдужих громадян вийшов керівник Сихівського відділу, тепер вже, поліції та керівник слідчого відділу, після тривалих переговорів активістів запевнили, що справа буде одна з перших на порядку денному розслідувань.

Всі переговори фіксувались засобами масової інформації, сподіваємось, що це допоможе представникам правоохоронних органів дотриматись своїх слів та розпочати активне розслідування кримінального провадження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: