Львівська поліція затримала п’яного таксиста без водійських прав

Вночі на 28 січня львівські патрульні затримали водія таксі, який був п’яним за кермом та не мав навіть посвідчення водія, оскільки, як з’ясувалося, його позбавили прав ще півроку тому, передає прес-служба патрульної поліції Львова.

До патрульних надійшло орієнтування від невідомої особи, що на вул. Липинського водій автомобіль Nissan Primera сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Екіпаж поліцейських помітив цей автомобіль на вул. Промисловій, 31. На автомобілі був вказівник однієї із львівських фірм таксі. Машину зупинили, водій був у стані алкогольного сп’яніння, як і двоє його пасажирів. Побачивши поліцейських, водій намагався пересісти на місце пасажира.

З документів у водія було лише свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Замість водійського посвідчення чоловік надав поліції його ксерокопію. Згодом правоохоронці дізналися, що цей порушник позбавлений водійських прав ще в липні 2015 року за керування транспортним засобом будучи п’яним.

Загалом цей водій з 2013 року уже сім разів притягався за аналогічні випадки. Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння відмовився, однак складений на нього протокол підписав і визнав правопорушення.

У фірмі-таксі підтвердили, що це їхній працівник, однак того дня він наче не мав перебувати на роботі. Автомобіль забрав батько водія.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: