У Львові передбачено витратити на сотню камер відеоспостереження 15 млн грн

У бюджеті розвитку Львова на 2016 рік передбачено 15 млн грн на закупівлю сотні камер відеоспостереження та програмного забезпечення до них.

Про це сьогодні, 28 січня, під час брифінгу «Основні напрямки роботи ЛКП «Муніципальна дружина» у 2016 році. Функціонування «Ситуативного центру» повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на ЗІК.

Він розповів, що силами «Муніципальної дружини» охороняють усі комунальні об’єкти. Йдеться про приміщення міської влади, адміністрації, а також школи, лікарні, поліклініки. Крім того, «муніципали» долучаються до патрулювання в місті.

«Ми поставили собі за мету мати 200 відеокамер великої роздільної здатності, щоб основні небезпечні місця бачити в онлайн-режимі. Ця інформація зберігається 27 днів. Більше як 100 камер планується закупити цього року. У бюджеті розпитку на 2016 рік на це закладено 15 млн грн», – повідомив міський голова Львова.

«Гроші підуть на відеокамери, їхнє забезпечення, сервери, щоб було усе максимально якісно і надійно», – уточнив Садовий.

Він зазначив, що влада міста не придумує нічого нового, а бере за приклад успішні міста, у першу чергу Ізраїлю.

«Наша мета – мати настільки якісний програмний продукт, щоб моментально реагувати навіть на залишену сумку», – наголосив Андрій Садовий.

За словами мера, зображення із камер також відкрите і для поліції та СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: