В пунктах пропуску виявили 9 схованок з тютюновими виробами

В пунктах пропуску, що на кордоні з країнами ЄС, співробітники Держприкордонслужби та фіскальної служби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами. Загалом за добу їх знайшли 7. Всі вони знаходилися в транспортних засобах під керуванням наших співвітчизників, які прямували за межі України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДПСУ.

Так, в пункті пропуску «Ягодин» виявили 3 автівки з сигаретами, ще 3 – в пунктах пропуску «Угринів», «Грушів» та «Рава-Руська». Куриво було приховане в ніші для запасного колеса та під заднім сидінням, в бампері і інших конструктивних особливостях автівок. А в пункті пропуску «Вилок» тютюнові вироби знайшли в порогах автомобіля «Вольво», через що транспортний засіб 2003 року випуску вилучили.

Всього зі сховків витягли майже 2,5 тисячі пачок сигарет.

Крім того, схованки з сигаретами виявляли на кордоні з Молдовою та Росією. Зокрема, в пункті пропуску «Маяки» (Одеська область) їх знайшли в автомобілі «Міцубіші», а в залізничному пункті контролю «Конотоп» (Сумська область) тютюнові вироби виявили в міжстінному просторі службового купе провідника поїзда «Москва-Київ».

Також вчора спробі перемістити сигарети через «зелену» ділянку кордону завадили прикордонники Мукачівського загону. Правоохоронці виявили 2 пакунки сигарет, а це 1 тисяча пачок, без акцизних марок за 50 метрів від держрубежу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: