Львівські військові їздили за досвідом до офіцерської школи Бундесверу

Нещодавно із Дрездена повернулася делегація Львівської академії сухопутних військ ім. Сагайдачного, яка під керівництвом керівника навчального закладу відвідала Офіцерську школу сухопутних військ Бундесверу.

Повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на сторінку у Фейсбуці Павла Ткачука.

"Впродовж кількох днів ми ознайомилися з системою підготовки німецьких офіцерів, оглянули навчально-матеріальну базу та обговорили питання подальшої співпраці між навчальними закладами.

12594050_512422352264715_3670175158819722822_o

Я особисто та офіцери нашої академії ретельно ознайомились з особливостями навчання, тренування та тактичного вишколу офіцерських кадрів Бундесверу, з програмами навчання, посібниками та іншими матеріалами з питань підготовки слухачів, можливостями системи імітаційного моделювання, електронного навчання та Центру тактичних доктрин, відмінностями у методиці підготовки та формах проведення занять тощо.

Як у нас, так і у німецьких колег є великий досвід навчання майбутніх офіцерів. І що важливо: до нашої роботи з повагою відносяться за кордоном. Зарубіжні колеги бажають бути нашими рівноправними партнерами в питаннях підготовки майбутніх офіцерів.

11056587_512422392264711_8390543964180611546_o

В ході переговорів щодо подальшого розвитку співпраці між нашими навчальним закладами були визначені основні напрями цієї роботи.
Начальник Офіцерської школи сухопутних військ Бундесверу бригадний генерал Харольд Ганте запросив Національну академію сухопутних військ бути постійним учасником міжнародних тижнів, на які запрошуються представники військових навчальних закладів провідних країн світу.

Такі візити надзвичайно корисні для розвитку військової освіти, вони дають можливість обмінюватися думками, досвідом діяльності військових навчальних закладів.
Сподіваюсь побачити німецьких колег в Національній академії сухопутних військ на церемонії випуску молодих офіцерів", пише П. Ткачук .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: