Майборода з робочою поїздкою відвідав Яворівський район

Начальник управління фізичної культури та спорту Юрій Майборода відвідав Яворівський район, де мав змогу провести особистий прийом громадян, зустрітися з керівництвом району та фізкультурно-спортивним активом Яворівщини. Про це Дивись Інфо повідомила заступник Майбороди Оксана Вацеба.

Під час візиту Ю. Майборода за участю заступника Яворівської райдержадміністрації Ореста Хляна, Новояворівського міського голови Василя Муравля ознайомився зі станом та умовами функціонування фізкультурно-оздоровчого комплексу «Старт», Льодової арени у місті Новояворівську.

Відтак спільно керівником сектору молоді та спорту Яворівської райдержадміністрації Романом Свистуном, заступником голови бюджетної комісії Яворівської районної ради Ростиславом Канусом, заступником Новояворівського міського голови Романом Ференцом обговорили актуальні питання розвитку фізичної культури та спорту в районі. Зокрема, було порушено проблематику діяльності центру олімпійської підготовки з зимових видів спорту; можливостей розвитку водного поло та стрибків у воду, реалізацію обласних програм у 2016 році; про залучення міжнародної технічної допомоги та грантові проекти; ліцензування клубної спортивної діяльності; поінформовано про зміну структури обласного управління тощо. На зустрічі були приступні директори місцевих ДЮСШ - Федір Кожушко, Роман Федунь, Василь Ваник; львівської СДЮШОР «Олімп-Л» Роман Щирба; голова федерації хокею Львівщини Микола Романюк; директор ЦОП Роман Полюга, директор ФОК «Старт» Іван Фарін, провідні тренери району та вчителі-методисти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: