В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили двох псевдоморяків із Індії

Учора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки пасажирів рейсу   «Дубаї-Київ», в рамках посилення заходів, направлених на протидію нелегальній міграції, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили двох громадян Індії. Під час перетину кордону вони намагалися використати підроблені документи. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі ДПСУ.

Аби незаконно потрапити на територію України іноземці користувалися підробленими супровідними документами крюінгової компанії.

Під час з'ясування обставин громадяни Індії повідомили, що нібито слідують на судно у Іллічівський морський торговельний порт, як члени екіпажу. Однак прикордонники встановили, що крюінгова компанія ніяких документів їм не видавала, а судно, на яке вони прямували, не обслуговується, і на таких членів екіпажу ніхто не очікує.

Крім того, оперативники прикордонного підрозділу попередньо з’ясували, що незаконну мандрівку індусів на територію України організував громадянин Азербайджану, який мав очікувати їх в аеропорту.

«Моряків» через державний кордон не пропущено. Оперативні заходи продовжуються.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: