Львівську молодь запрошують на навчально-ознайомчу подорож до ЄС

ГО «Молоді лідери України» («Квиток до успіху») та ГО «Інститут досліджень соціального капіталу» («Дивись ширше»)запрошують активну та талановиту молодь взяти участь у літній мовній школі у Німеччині, а також – у навчально-ознайомчій подорожі щодо можливостей навчання в країнах ЄС, зокрема в Австрії. Про це повідомила прес-служба Клубу

Навчально-ознайомча подорож «Навчання та стажування в Австрії» відбудеться в травні 2016 року. Головна її мета –  ознайомити студентів українських ВНЗ та потенційних абітурієнтів із можливостями для навчання в країнах ЄС, зокрема у Австрії (Відні).

Під час подорожі учасники відвідають Віденський університет та університет Модуль, ознайомляться з процесом вступу та навчання в цих університетах, дізнаються про бакалаврські, магістерські програми та навчання в аспірантурі тощо.

Літня двотижнева мовна школа відбудеться у серпні 2016 року в столиці Німеччини Берліні. Метою проведення літньої мовної школи є підвищення знань англійської та німецької мови з професійними викладачами-іноземцями. Під час двотижневої мовної школи учасники відвідають не тільки аудиторні заняття (мінімум 4 години в день), але й семінари, спеціальні курси, зустрічі із місцевими студентами, екскурсії, поїздки та іншу культурну та розважальну програму, яка повністю проходить німецькою мовою.

Для всіх, хто бажає взяти участь у проекті, організатори влаштують відбір. За його результатами відберуть 4 найактивніших молодих людей.

Для того щоб взяти участь у відборі – слід заповнити аплікаційну форму: http://goo.gl/forms/L6VdA8iB6Z

Більше іншформації за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/social-konkurs-na-bezkoshtovnu-uchast-shkola-podorozh-v-ES

 

Довідка:
«Квиток до успіху» –
соціальний проект Клубу Ділових Людей, ціллю якого є сформувати молоде покоління лідерів України через залучення підлітків та молоді у розвиткові та лідерські проекти на основі етики особистості та соціальної відповідальності.

«Дивись ширше» - проект, координатори якого займаються організацією навчальних закордонних поїздок,семінарів, стажувань, мовних шкіл та інших освітніх проектів у Німеччині та в Австрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: