Синютка відвідав підприємства з іноземними інвестиціями у Кам’янко-Бузькому районі

Одні із найперспективніших іноземних підприємств у Кам’янко-Бузькому районі у вівторок, 2 лютого, відвідав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час візиту керівник області ознайомився з діяльністю сільськогосподарської групи компаній "Континенталь Фермерз Груп", заснованих шотландськими і ірландськими інвесторами, а також швейного підприємства ТзОВ "Райтекс" із датськими інвестиціями.

Зазначимо, що "Континенталь Фермерз Груп", куди входять три підприємства: ТзОВ "Агро ЛВ Лімітед", ТзОВ "Агромарк Юкей" та ТзОВ "Агролендінвест Юкей", на території району орендує понад 15 тис. гектарів землі у 16-ти сільських радах. Основною діяльністю є вирощування елітних сортів картоплі, пшениці, цукрового буряка та ріпаку.

За словами керівництва компанії, на галицьких ланах використовують новітні енергозберігаючі, безпечні для довкілля технології обробітку ґрунту, живлення і захисту рослин. Значна частина врожаю переробляється на підприємствах області. Окрім українського ринку, продукція компанії також широко представлена у Європі. Загальна чисельність працюючих – 187 осіб. До слова, ТзОВ "Агро ЛВ Лімітед" сьогодні є одним з найбільших виробників картоплі в Україні, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Олег Синютка поспілкувався із керівництвом ТзОВ "Агро ЛВ Лімітед", а також оглянув виробничі потужності. Опісля він відвідав ТзОВ "Райтекс", яке створено на базі швейної фабрики ЗАТ "Надія" у місті Кам’янка-Бузька. Тут виготовляють чохли на матраци, подушки, а також дерев’яні плетені крісла. На підприємстві працевлаштовані близько 250 людей також їм створено й безпечні умови праці. Продукція фабрики активно експортується у Данію, США, Німеччину, Канаду та Англію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: