У Львові затвердили програми розвитку туристичної галузі

Сьогодні на пленарному засіданні ЛМР затвердили програму розвитку туристичної галузі міста Львова на 2016-2022 роки. Про це повідомила прес-служба ЛМР

Метою реалізації цієї Програми є збільшення туристичних потоків на основі як вже існуючих, так і потенційних сегментів для сприяння подальшого розвитку кластеру туризму, забезпечення міста стабільними прибутками, збільшення відсотка зайнятості населення Львова у галузі туризму, а також підвищення якості надання туристичних послуг.

«Управління туризму пропонує програму розвитку туристичної галузі у місті Львові на 2016-2022 роки. Програма вже була погоджена, обговорена з профільною депутатською комісією, а також з бюджетною комісією, крім того погоджений план заходів розвитку туристичної галузі», - зазначила Галина Малець, керівник управління туризму ЛМР.

«Управління туризму спільно із гравцями туристичного бізнесу як Львова, так і регіону, займається розвитком медичного туризму – це стосується, в основному, нашого району, ми активно працюємо з містами Трускавець, Моршин, Східниця», - додала Галина Малець.

На депутатських комісіях були пропозиції про те, щоб медичний туризм включити окремою туристичною темою.

«Наразі є розроблено 8 туристичних тем, які ми пропонуємо усім гостям, які приїжджають до нашого міста. Якщо медичний туризм потрібно буде включити окремою 9 туристичною темою, ми обов’язково це зробимо.

За підрахунками, проведеними на основі маркетингових досліджень та соціологічних опитувань, у 2015 році м. Львів відвідало близько 2 млн гостей, що у 2 рази більше, ніж торік»,- додала вона.

А також цьогоріч управління туризму разом із комісією будуть доопрацьовувати ухвалу щодо відведених місць для паркування туристичних автобусів. Також у Львові є спеціальні туристичні маршрути місцями левів, пошуків львівських левів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: