«Львівський облавтодор» реорганізують та реформують

Відбулась робоча зустріч представників дорожньої галузі та Львівської обласної державної адміністрації. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба САД у Львівській області.

Нарада відбулась за участі Ірини Гримак, заступника голови Львівської ОДА, Андрія Кузнєцова, радника Голови Укравтодору, Тараса Сиротинського, голови ліквідаційної комісії ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», Руслана Кандибора, начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області, Андрія Сліпецького, директора ДП «Львівський облавтодор» та керівників районних філій та інших підрядних організацій.

Основна тема зустрічі  - реформування та оптимізація діяльності ДП «Львівський облавтодор» та належне експлуатаційне утримання автомобільних доріг Львівщини іншими підрядними організаціями.

Окрім того, дана зустріч поводилась в рамках Стратегії реформування та розвитку дорожньої галузі України.

Нагадаємо, Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський 11 листопада 2015 року підписав наказ щодо створення Робочої групи з реформування дорожньої галузі України. До новоствореної команди, окрім українських спеціалістів з Міністерства інфраструктури та Укравтодору, увійшли експерти Литви та Німеччини. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: