На білбордах Львова – знову найкращі спортсмени Львівщини

З ініціативи відділення НОК України у Львівській області, партнерів відділення та усієї спортивної громадськості у Львові вже не вперше з’являються білборди із зображеннями найкращого спортсмена області за підсумками окремого місяця. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Після певної перерви на вулицях Львова знову з’явилися такі білборди. Саме цими днями львів’яни і гості обласного центру можуть побачити білборди із зображенням майстра спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту Романа Гладиша. Саме його члени виконкому відділення НОК України у Львівській області та члени колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації визначили найкращим спортсменом Львівщини за підсумками грудня 2015 року. Це почесне звання перспективний молодий спортсмен виборов завдяки бронзовій нагороді в індивідуальній гонці на 15 км (скретч) на другому етапі Кубку світу з велосипедного спорту на треку (м. Кембрідж, Нова Зеландія, 4-6 грудня). Тренери Р. Гладиша: Василь Григорович Шаповалов та Андрій Степанович Каргут.

Відтак вперше на білбордах з’явиться й фотозображення найкращого паралімпійця Львівщини за підсумками 2015 року в категорії «Найкращий спортсмен з інвалідністю». Заслужено таким спортсменом став учасник та призер Паралімпійських Ігор, багаторазовий чемпіон та призер Кубків світу, чемпіонатів світу та Європи з фехтування на візках бужанин Антон Дацко. Один із таких білбордів буде встановлено і в рідному місті Антона Дацка – місті Буську.

Встановлення таких білбордів є можливим завдяки співпраці відділення НОК України у Львівській області з інформаційними партнерами: компаніями –операторами зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: