На кордоні черговий раз намагалися підкупити прикордонників

Учора у пункті пропуска «Рава-Руська» під час здійснення заходів контролю автомобіля «Рено» прикордонники виявили товар, що підлягає розмитненню, а саме двигун до легкового автомобіля, який перевозив громадянин України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДПСУ.

Водію було роз’яснено порядок переміщення товарів через державний кордон в пункті пропуску та перенаправлено на смугу руху «червоний коридор». Однак пасажир іномарки за позитивне «вирішення» питання по незаконному переміщенню товару запропонував прикордонникам кошти у сумі 150 доларів США.

Про дане правопорушення негайно повідомили працівників Національної поліції. Згодом під час спільного огляду в особистих речах цього пасажира було виявлено та  вилучено спеціальний технічний пристрій з елементами фото-відео- та аудіофіксації, який був вмонтований в особисту сумку для дрібних речей.

До пункту пропуску були викликані співробітники УСБУ у Львівській області. Двигун до легкового автомобіля переданий на склад митниці, а технічний пристрій з елементами фото-відео-аудіофіксації вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої в подальшому буде прийматись правове рішення.

Нагадаємо, що учора прикордонники Херсонського загону, які несуть службу на адімінмежі з Кримом,  також зафіксували факт підкупу. Громадянин України намагався за 50 доларів США вирішити «питання» безперешкодного перетину кордону фургоном «Fiat». На що отримав категоричну відмову співробітників Держприкордонслужби.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: