На львівських патрульних напав психічно хворий чоловік

Сьогодні, близько 05:00 на Сихові  в районі ринку "Санта-Барбара" 42-річний чоловік напав з ножем на поліцейських, які хотіли перевірити його документи, повідомляє Дивись.Інфо.

Сьогодні, орієнтовно о п‘ятій ранку, в районі ринку Санта-Барбара патрульні помітили підозрілого чоловіка і зупинили його для перевірки документів. Під час розмови він поводився неадекватно та тримав руки у кишенях. На прохання патрульних витягнути руки з кишені, у чоловіка вилетів чохол від ножа. Після цього особа витягнула ніж і здійснила напад на поліцейського.

Патрульні застосували спецзасіб газовий балончик, однак на чоловіка це не діяло. Його попередили кілька разів про можливе застосування зброї, однак і це не подіяло.

На підмогу приїхав ще один екіпаж. Патрульні дістали зброю і здійснили попереджувальні вистріли в повітря. Поліцейські помітили, що чоловік має очевидні ознаки психічного розладу, тому до нього зброю не застосовували. Вистріли теж не призвели до очікуваного результату. Тоді патрульні домовилися здійснити відволікаючий маневр і таки обеззброїли нападника. На місце викликали слідчо-оперативну групу. При затриманому 1973 р.н. було кілька ножів.

Інформацію про психічний розлад чоловіка підтвердила мама, вона показала довідку про захворювання.

https://www.facebook.com/lvivpolice/posts/1517963335172100

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: