У Львові активісти вимагали покарати корупціонерів

Сьогодні, 8 лютого, під стінами прокуратури Львівської області відбулась акція «Вимагаємо покарання». Під час акції громадські активісти оприлюднили вимогу притягнути до кримінальної відповідальності фігурантів найбільш резонансних корупційних скандалів, повідомляє Дивись.Інфо.

«Це попереджувальна акція. Все-таки є сподівання, що Президент почує народ і такі резонансні справи як "Іловайська трагедія" будуть розслідувані, а результати будуть оприлюднені. Це трагедія, яка забрала життя 1000 людей, за інформацією слідчої комісії Верховної Ради. Ще півроку тому військовий прокурор обіцяв, що будуть результати, але ніхто ще не покараний», -  сказала прес-секретар Львівського осередку ГО «Антикорупційний рух Валентина Наливайченка» Анна Кузюта.

Також учасники акції зачитали звернення на підтримку лейтенанта, начальника прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» Владислава Якушева, який провів власне журналістське розслідування неприпустимої ситуації в армії, і результати якого потребують належного реагування.

Додамо, що організатори розгорнули під відкритим небом імпровізовану антикорупційну виставку, яка ілюструє масштабність протиправної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: