У Львові вимагатимуть покарати корупціонерів

Сьогодні, 8 лютого, у Львові відбудеться всеукраїнська акція «Вимагаємо покарання», під час якої громадські активісти оприлюднять вимогу – притягнути до кримінальної відповідальності фігурантів найбільш резонансних корупційних скандалів. Про це Дивись.Інфо повідомила прес-служба відокремленого підрозділу Антикорупційного руху Наливайченка у Львівській області.

У «чорному списку» ініціаторів прізвища представників першого ешелону влади, а це Генпрокурор Шокін з його поплічниками – "діамантовими прокурорами" та "кришувальником" БРСМ Даниленко, головний фіскал Роман Насіров, нардеп Ігор Кононенко, банкір Гонтарєва, непокарані сепаратисти, на кшталт, Єфремова, а також місцеві чиновники, які втримуються на посадах з часів Януковича, як от голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Басараба.

Організатори розгорнуть під відкритим небом імпровізовану антикорупційну виставку, яка проілюструє масштабність протиправної діяльності.

В рамках акції також озвучать вимоги – негайно оприлюднити результати розслідування Іловайської трагедії та справедливого покарання для відповідальних за ті події – начгенштабу Муженко, екс-міністра оборони Гелетея, екс-керівника Державної прикордонної служби Литвина.

Учасники антитерористичної операції зачитають звернення на підтримку лейтенанта, начальника прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» Владислава Якушева, який провів власне журналістське розслідування неприпустимої ситуації в армії, і результати якого потребують належного реагування.

Попередньо вимоги Антикорупційного руху Валентина Наливайченка зголосилися підтримати кількадесят громадських організацій Львівщини, які долучяться до завтрашнього заходу.

Збір учасників об 11 годині на проспекті Шевченка навпроти прокуратури Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: