Львів’яни зможуть подавати електронні петиції до міськради

Незабаром Львів долучиться до Єдиної системи місцевих петицій. Зараз триває налагодження процесу, і вже до кінця першого кварталу цього року мешканці Львова зможуть реєструвати свої звернення, пропозиції та вимоги до посадовців і депутатів міськради.

Про це повідомляє начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець.

«Електронні петиції – це більш зручний формат колективного звернення в міську раду, який дозволяє в мережі Інтернет зібрати необхідну кількість підписів і запропонувати певні зміни чи рішення, якими оперує Львівська міська рада. Зараз триває налагодження процесу, і передбачається, що в лютому-березні подання петицій вже буде доступним», – зазначає він.

Зробити це можна буде на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій (e-dem.in.ua), зареєструвавшись там, або ж скориставшись системою BankID. Передбачається, що збір підписів до поданих петицій триватиме 2 місяці. За цей час звернення повинне зібрати понад 1000 підписів, і лише після цього його розглядатимуть. Петиція надходитиме в міське управління «Секретаріат ради», звідки потраплятиме на розгляд виконавчих органів і погодження міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: