Москаль їде до Львова

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль їде до Львова. Про це йдеться на офіційному сайті Москаля.

Ухвалу Мукачівського міськрайонного суду по адміністративному позову Закарпатської ОДА до Мукачівської міськради, яка була винесена ще 3 лютого й уже через кілька годин з’явилася на сайтах мукачівських ЗМІ, позивачу відправили тільки через два дні – 5 лютого. Позов ОДА стосувався рішення міськради про бюджет міста, яким усупереч Закону «Про Державний бюджет України» не передбачено фінансування професійно-технічних навчальних закладів.

– Окрім того, що ухвала винесена з грубим порушенням законодавства і всупереч судовій практиці адміністративного судочинства, Мукачівський суд у порушення процесуального порядку в пакеті з іншими документами не повернув в облдержадміністрацію позовну заяву, про що складено відповідний акт, ­– заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

– Таким чином нас схотіли позбавити можливості апеляції. Однак апеляційна скарга разом із копією адміністративного позову до Мукачівської міськради вже відправлена у Львівський апеляційний адміністративний суд. Тому всі сподівання відтягнути чи зробити неможливим апеляційний розгляд марні. Я особисто поїду до Львова на судове засідання і доведу, що Мукачівський суд працює не в інтересах України, а виконує дрібні політичні замовлення клану Балог. Після чого доб’юся через Вищу кваліфікаційну комісію суддів притягнення судді, що виніс замовну ухвалу, до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: