На Львівщині правоохоронці припинили реалізацію контрафактної горілки та цигарок

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області та спільно з відділом прикордонної служби «Шегині», припинили реалізацію підробленої горілки та контрафактних цигарок. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, незаконною реалізацією контрафактної продукції на території, прилеглій до митного поста «Мостиська» у селі Шегині Львівської області, займались працівники одного з підприємств. У торгівельному закладі вони невеликими партіями реалізовували підроблену горілку та контрафактні цигарки громадянам, котрі в подальшому через піший перехід митного поста доставляли їх на територію сусідньої держави.

Під час санкціонованих обшуків, проведених під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.199 КК України, правоохоронці виявили та вилучили:

- більше 1100 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з наклеєними акцизними марками із ознаками підробки;

- цигарки відомих виробників у кількості більше чотирнадцяти тисяч пачок із акцизними марками з ознаками підробки;

- інші контрафактні тютюнові вироби різних марок;

- грошові готівкові кошти в сумі двадцять тисяч гривень, виручені від реалізації підакцизних товарів.

Загальна вартість вилучених горілки та цигарок, що могли опинитись у вільному продажі, складає більше 280 тисяч гривень. Взірці продукції направлено на експертне дослідження. На даний час правоохоронці встановлюють джерела походження контрафакту та виявляють мережу його збуту, а також встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: