Переселенцю із Донбасу, якого вигнали із львівського ресторану, радять подавати у суд

Інцидент із Романом Кисляком, якого виштовхали з ресторану "Vapiano" у Львові, не повинен закінчуватись лише дискусією у соціальних мережах. Вибачення керівництва закладу – нікчемні. Вважаю, що він має подати до суду за дискримінацію та захистити в суді свою честь і гідність. Мої колеги з Український центр соціально-правових досліджень готові допомогти Роману в цьому. Не можна ігнорувати і закривати очі на подібні справи. Про це у Фейсбуці повідомив нардеп Володимир Пилипенко.

Цей позов міг би стати показовим для всіх людей з обмеженими можливостями. Може стати показовим і для українського суспільства, яке, будемо відвертими, далеко не завжди ставиться до інвалідів толерантно, і для українського бізнесу, соціальна відповідальність якого ще далека від європейської, переконаний нардеп.

"Крім того, переконаний, що подібні ситуації не повинні залишатись й поза увагою Верховної Ради. Думаю, що цілком обґрунтовано було б передбачити в законодавстві штрафи для рестораторів за подібні випадки.

Я сам родом зі Львова і дійсно було дуже соромно за місто, в якому я народився. Ця проблема – більше, ніж толерантність та вихованість.

Хочеться висловити слова підтримки Роману Кисляку. Безмежно пишаюсь, що в нашій державі є люди із настільки добрим серцем та відкритою душею", - пише Пилипенко.

https://www.facebook.com/vladimir.pylypenko/posts/470447386496872

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: