На Львівщині запрацювала поліція швидкого реагування

Сьогодні, 11 лютого, урочисто представили громадськості та журналістам групи швидкого реагування нової поліції. В урочистостях звяли участь керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, перший заступник голови обласної адміністрації Ростислав Замлинський, міський голова Львова Андрій Садовий, тво керівника поліції Львівщини Дмитро Загарія.

Хатія Деканоїдзе, представляючи поліцеські патрулі, зокрема, зазначила, що "патруль повинен прибути на місце події не пізніше 10 хвилин в містечку і 20 хвилин в селах. Кожна людина, кожен мешканець повинні відчути, що поліція працює для них". На завершення Хатія Деканоїдзе побажала новим поліцейським працювати серцем.

Звертаючись до присутніх, Парасковія Дворянин, наголосила: "Я вболіваю, щоб ми не робили експериментів, заради експериментів. А лише заради добра наших мешканців. Ми бачимо гарні, нові машини. Я хочу, щоб до них було пальне, щоб вони швидко їздили. Щоб поліція була механізмом захисту наших людей, а не механізмом розправи".

Поліція швидкого реагування це новий проект. Львівщину охоронятимуть 74 патрульних груп швидкого реагування. До їх складу ввійде майже 600 поліцейських. Призначення спецзагонів – прибути на місце події до того, як приїдуть основні оперативники, а також знайти та допитати свідків, оперативно арештувати злочинця, охороняти місце злочину до проведення всіх експертиз. Львівщина стане другою областю після Київської, де впровадять такий проект. Через тиждень презентація такого ж патруля відбудеться у Харківській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: