На львівський ринок прийде конкурент Watsons

Одна з чотирьох найбільших мереж дроґерій в Україні – EVA – планує вийти на ринок Західної України у 2016 році.

Про це сказала виконавчий директор ТОВ «РУШ» (власника мережі) Ольга Шевченко, повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на НаЗакупи.

Мережа працює на українському ринку з 2002 році і налічує понад три сотні магазинів у 14 областях на півдні, сході та в центрі України. «Західну частину України ми досі не освоювали, оскільки наш основний розподільчий центр знаходиться в Дніпропетровську, і затрати на логістику з доставки товару в західні регіони були дуже високими», – пояснила виданню Ольга Шевченко.

Наприкінці 2015 року компанія «РУШ» придбала великий складський комплекс площею 36 тис кв.м у Броварах під Києвом. «Тепер у нас немає чинників, які стримують наш розвиток на Заході. Тож у планах на 2016 рік – активно відкривати магазини в усіх областях Західної України», – зазначила Ольга Шевченко.

Мережа магазинів EVA належить двом дніпропетровським бізнесменам – Руслану Шостаку та Валерію Кіптику, які володіють також мережею супермаркетів VARUS. За кількістю магазинів EVA займає друге місце серед мереж дроґерій в Україні: за даними видання Retail Community під маркою EVA працює 326 магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: