Дохідну частину бюджету Львова перевиконано на 7,2%

За 2015 рік обсяг доходів загального фонду міського бюджету без врахування міжбюджетних трансфертів складав 2269,5 млн. грн., тобто 109,7% від плану на рік. Порівняно з 2014 роком, сума таких надходжень збільшилась на 496,3 млн. грн., або на 9,8%. Загалом, дохідну частину бюджету виконано на 107,2%. Про це, а також про інші результати проведених торік робіт перед громадськістю прозвітував директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, повідомляє прес-служба ЛМР.

Так, до спеціального фонду міського бюджету (без врахування міжбюджетних трансфертів) надійшло 308,6 млн. грн., що більше в 1,8 р., ніж було заплановано. Бюджет розвитку поповнився на 198,2 млн грн., склавши 193,9% від запланованої суми. Таким чином, забезпечено виконання плану всіх джерел надходжень, крім податку на прибуток підприємств комунальної власності та екологічного податку.

Щодо минулорічних видатків загального фонду міського бюджету, то їх проведено в сумі 3418,2 млн грн., що становить 98% від запланованого. Натомість, видатки з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова склали 969,5 млн. грн, або 82,9%. Ці кошти було спрямовано відповідно до затвердженого переліку об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: