У Львові розкажуть про "просування" у соціальних мережах

20 лютого у Львові зберуться близько 200 SMM-фахівців зі всієї України, аби послухати про «старі» та «нові» соціальні мережі від 30-ти спікерів-практиків. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

SMCamp2016 – це можливість почути конкретні історії, зібрати ідеї та налагодити зв’язки, які допомагатимуть у роботі протягом років.

На конференції виступатимуть такі відомі фейсбук-особистоті, як «Krus» Олександр Барабошко, екс-радник міністра інформаційної політики Юрія Стеця; Любов Багацька, екc-SMM «Радіо Свобода», web-редактор «Схеми: корупція в деталях»; Станіслав Матюшенко, співзасновник «I-Marketing.ua»; Павло Лисий, Senior SEO, «Symphony Solutions»; Тетяна Мокренко, PR-менеджер, SMM-консультант, CEO в «MokCo»; Марічка Набока, social media coordinator «Радіо Свобода».

Захід буде поділено на три потоки: для бізнесу, для фахівців у сфері маркетингу або SMM, а також для тих, хто прагне зробити собі ім’я у соціальних мережах.

Потік «Social Media for Marketing» орієнтований на тих, хто працює у сфері SMM та маркетингу, хоче розробити новий підхід до вирішення професійних завдань. «Social Media for Business» може бути корисним для бізнесменів, які ставлять за мету збільшити кількість клієнтів за допомогою соціальних мереж.

Третій потік - «Персональний Брендинг» - організатори радять тим, хто хоче стати відомим у соціальних мережах за допомогою ведення блоґу, інформаційних «вкидів», а також за допомогою постів про подорожі, політику та професійну діяльність.

Аби взяти участь у конференції, потрібно зареєструватися http://bit.ly/1PLGUsm

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: