Львівська облрада відмовилася надавати дозволи фірмам Козака-Медведчука

Львівська облрада не підтримала рішення про надання гірничого відводу ТзОВ «Керембуд» та не погодила отримання спеціального дозволу ТзОВ «Бетонбуд».

Відповідні проекти рішень не набрали достатньої кількості голосів на сесії облради 16 лютого.

Зокрема, за рішення про надання гірничого відводу ТзОВ «КЕРЕМБУД» проголосували лише шість депутатів, а за погодження отримання спеціального дозволу ТзОВ «БЕТОНБУД» – двоє депутатів із потрібних для прийняття рішення 43.

Вирішальною для підсумку голосування стала фраза депутата від «Самопомочі», Романа Кізими, який надав інформацію про власників цих підприємств.

«Серед власників – ТОВ «Експонент» і Сергій Медведчук – брат кума Путіна», – наголосив Р. Кізима і закликав депутатів не голосувати за ці рішення.

Як повідомлялося, ТОВ «Бетонбуд» та «Керамбуд» належать ТОВ «Експонент». Цією компанією володіє Богдан Козак та Сергій Медведчук, екс-голова ДПА у Львівській області, брат Віктора Медведчука, який очолював адміністрацію президента Леоніда Кучми. Богдан Козак є братом нардепа від «Опозиційного блоку», колишнього митника та податківця Тараса Козака.

Як повідомляє Дивись.Інфо, фірма мала на меті отримати дозвіл на користування надрами для виробництва бетону на заводі у Рясне.

ЗІК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: