Українським імпортерам допомагатимуть у пошуках партнерів зі США

Українським компаніям, зацікавленим у пошуку американських партнерів, товарів і послуг, надаватиме допомогу Комерційна служба при Посольстві США в Україні. Зокрема, вітчизняні імпортери зможуть отримати сприяння у налагодженні співпраці із заокеанськими компаніями.

Як інформують у Раді голів державних адміністрацій, Комерційна служба США пропонує фахові консультації експертів ринку, пошук бізнес партнерів, зокрема й на міжнародних виставках в Україні, а також супровідвиставок на території США (перелік). Для співпраці пропонується щонайменше 32 різноманітних галузей, серед яких альтернативні джерела енергії, лікарські засоби, сільськогосподарські послуги, туризм і туристична інфраструктура та інші. Їх перелік не є вичерпним.

Зацікавлених імпортерів просять надсилати анкети потенційних замовлень (запитів на пошук партнерів/товарів/послуг) згідно із формою (українською, російською, англійською мовами) на електронну пошту:[email protected].

Контактна інформація: Американська Комерційна Служба
Посольство Сполучених Штатів Америки
Вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського 4
Київ, 04112, Україна,

Факс: (380-44) 521-5727
E-mail: [email protected]

http://www.buyusa.gov/Ukraine/.

 Довідка:

Американська Комерційна Служба, як представник Департаменту торгівлі США, діє в якості глобальної мережі з більш ніж 70-ти територіальних відділень у Штатах. Її представництва розташовані у 69-ти найбільших країнах світу при посольствах та консульствах США та діють з метою сприяння експорту американських товарів та послуг.

Спеціалісти служби вивчають найбільш перспективні галузі економіки України, що дає змогу зосередитись на сферах, які мають потенціал для розвитку торгівлі між американськими та українськими компаніями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: