Торік у Львові збудували 3 світлофори та підсвітили 36 пішохідних переходів

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, в минулому році у Львові збудували нові світлофорні об’єкти на вул. Науковій, 7а, перехрестях Т.Шевченка-Величковського, Т.Шевченка-Порічкова.

Також було виконано ремонт світлофорів на перехресті просп. Свободи з вулицями Гнатюка та Коперника. Розпочато роботи з організації дорожнього руху на перехресті вулиць Б.Хмельницького-Поліська («Галицьке перехрестя»).

Загалом, для належного функціонування світлофорних об’єктів, з міського бюджету затрачено 2400 тис.грн., в тому числі на оплату електроенергії – 1040 тис. грн.

На додаткову підсвітку 36 пішохідних переходів з міського бюджету у минулому році було виділено 1,274млн.грн. В цьому році заплановано влаштувати підсвітку 120 пішохідних переходів на суму 6,6млн.грн. Ще 200 пішохідних переходів заплановано освітити у 2017 та у 2018 році.

Нагадаємо, у місті налічується 140 світлофорних об’єкти, з яких 131 перебуває на балансі ЛКП «Львівавтодор», 9 – відомчих та 885 пішохідних переходів, з них нерегульовані – 680.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: