У Львові замінили 14,72 км водопровідних та каналізаційних мереж

Як поінформували в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, в минулому році у сфері водопостачання та водовідведення проводилась робота щодо подолання запаху на території міста, заходів з каналізування не каналізованих районів міста та підготовки водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Загалом на виконання цих заходів використано 46,04 млн. грн., в тому числі бюджетних коштів 0,482 млн. грн., коштів ЛМКП «Львівводоканал» при фінансовій підтримці міста - 45,56 млн. грн.

Так, ЛМКП «Львівводоканал» виконано ряд технічних заходів, спрямованих на зменшення споживання електроенергії: проведено заміну 20 глибинних насосів на свердловинах 6 водозаборів, встановлено частотні регулятори на 4 насосних агрегатах насосних станцій Старе Село, Глина Наварія, Сокільники. Крім цього, відремонтовано 40 насосних агрегатів, 51 електродвигун, 47 електричних трансформаторів, відновлено та замінено 389 пожежних гідрантів .

Виконано заміну водопровідних мереж загальною довжиною 11,4 км, каналізаційних мереж – 3,32 км.

З метою зменшення не облікованих втрат води встановлено будинкові прилади обліку води у 154-х будинках.

У 2015 році ЛМКП “Львівводоканал” надано послуг на суму 351,2 млн. грн. Рівень розрахунків споживачів становив 93,6%.

У цьому році заплановано реалізовувати заходи, спрямовані на подолання неприємного запаху у місті, впровадження енергозберігаючого обладнання та зниження втрат води на всіх етапах її видобутку, транспортування та реалізації за рахунок встановлення приладів обліку. Також планується проводити заміну аварійних ділянок водогонів та залучати іноземні інвестиції та кредити на реалізацію проекту будівництва станції зброджування мулу на каналізаційних очисних спорудах міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: