На Старосамбірщині турніром з міні-футболу вшанують пам’ять Героя Небесної сотні Богдана Сольчаника

20 лютого 2016 року у місті Хирів Старосамбірського району Львівщини відбудеться міжрайонний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Героя Небесної сотні Богдану Сольчанику. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Як повідомив начальник сектору молоді та спорту Старосамбірської райдержадміністрації Сергій Маковський, вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні є однією з необхідних умов національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

«Звичайно, ми у свою чергу, проводимо цей турнір й для того, аби сприяти фізичному розвитку дітей віком від 12-13 років. У кожній команді буде 10 осіб, відтак, у пам’ятному турнірі братимуть участь 80 учасників», – зазначив Сергій Маковський.

Також він зауважив, що турнір з міні-футболу пам’яті Героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника, відбувається вже вдруге. Проте вже дещо в іншому форматі – міжрайонному. Адже серед учасників будуть команди й інших районів та міст Львівщини. Зокрема, з Миколаєва, Моршина, Яворова, Новояворівська, Самбірського району, а також місцеві команди зі Стрілок, Хирова та Старого Самбора.

Зазначимо, турнір відбудеться у спортзалі Хирівської школи-інтернату ім. Владики Хомина, що на вул. Добромильській.

Початок турніру о 10 год.

Нагадаємо, викладач Українського Католицького Уніерситету Богдан Сольчаник трагічно загинув під час подій на Майдані в Києві 20 лютого 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: