Обласні обранці хочуть ініціювати повернення ЛАЗу в державну власність

Відбулося засідання постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради.

Депутати розглянули проект Програми газифікації населених пунктів Львівської області на 2016 – 2018 роки. Внісши низку правок, депутати погодили текстову частину програми і доручили профільному департаменту підготувати перелік об'єктів з урахуванням готовності ПКД, ступеня готовності й уточненим кошторисом для затвердження комісією.

Також депутати розглянули  лист громадської ради ветеранів Львівського автобусного заводу щодо повернення ЛАЗу у державну власність.

"Це питання не нове, і більше того, ЛАЗ не єдине підприємство Львівщини, на якому припинене виробництво продукції, – зазначив голова комісії Богдан Гагалюк. – Це питання потребує законодавчого врегулювання". Комісія підтримала пропозицію голови і вирішила підготувати та винести на розгляд сесії звернення до Президента України та міжфракційного депутатського об'єднання "Львівщина" у Верховній Раді України з пропозицією прийняти закон, який дозволить повертати у державну власність підприємства, на яких власник припиняє виробництво, повідомила прес-служба ЛОР.

Окрім того депутати розглянули звернення Г. Бабич щодо будівництва багатоповерхового будинку в смт. Брюховичі – м. Львів. Ознайомившись з матеріалами – вирішили скерувати звернення до прокуратури та Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області для перевірки наведених у зверненні фактів та вжиття відповідних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: