У Львові освітяни проведуть форум «B612»

12-13 березня у Львові в навчальному корпусі Українського католицького університету, що на вул. Козельницькій, 2а, відбудеться Освітній форум та вчительська (не)конференція «міні-EdCamp». За умови реєстрації до 3 березня 2016 року участь в обох заходах безкоштовна. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

На ці дні організатори обіцяють перетворити Львів у майданчик для співпраці освітян, бізнесу, влади та громадських активістів, що обговорять освітні ініціативи, які можна реалізовувати вже зараз задля освіти майбутнього.

Підхід до організації навчання, роль учителя та сприйняття освіти давно потребують змін. Тому подія збере освітян разом, щоб обговорити питання, які їх турбують найбільше. Це зустріч, де кожен може поділитись своїм професійним досвідом, започаткувати співпрацю й знайти вирішення спільних проблем.

12 березня о 10:00 відбудеться конференція у форматі «міні-EdСamp» – заходи, що проводяться в усьому світі в новому дискусійному форматі спеціально для вчительок та вчителів.

Наступного дня пройде Освітній Форум «В612» - зустріч представників бізнесу, влади та освітян задля обговорення стратегічного розвитку сфери освіти.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: